Ajankohtaista

Palvelen asiakkaitani arkisin klo 8.00 - 17.00 ja myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Parhaiten tavoitat minut puhelimella 050-5642699. Suonethan anteeksi, jos en heti vastaa soittoosi! Jätä viesti ja soitan takaisin heti, kun se on mahdollista!

Kolmenkymmenenkahden vuoden kuntoutuskokemukseni lisäksi pyrin huolehtimaan fysioterapia-osaamiseni päivittämisestä. Viimeisimpinä koulutuksina ovat olleet kyynärpään ja ranteen ongelmien fysioterapiakoulutus sekä aivovamman saanut asiakas fysioterapiassa -koulutus. Ensiaputaitoni ovat ajantasalla. Fysioterapiassa voimme keskustella joko suomen- tai englanninkielellä.

Työni ohella, vuosina 2016-2019 olen suorittanut Terveystieteiden maisterin tutkinnon Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan hoitotieteen laitoksella.

Käytössäni on Diarium-asiakastietojärjestelmä ja olen liittynyt Kantajärjestelmään 2018. Näet siis fysioterapiaan liittyvät kirjaukset käynneistäsi OmaKanta-palvelussa (www.omakanta.fi)

1.4.2019 tulee kuluneeksi 18 vuotta itsenäisenä ammatinharjoittajana toiminnan aloittamisesta Loimaalla. 15 edellistä vuotta toimin Loimaan aluesairaalan fysioterapeuttina.